110227

Dagens besvikelse:
Är hur sugen på Sushi som helst. Ringer och ska beställa. Ingen svarar. Paniken kryper sig på och jag ringer igen. Då svarar någon, jag kan pusta ut. Jag börjar säga min order men blir avbruten med orden "vi har ej öppet idag, klick". #FML


110322

Jag måste börja träna...

110316

Färgar håret....... Början på en jävligt lång process med att sluta vara röd och bli blond. Det svider i mitt huvud. Värre blir det på fredag då jag ska sitta i timmar för att göra massa slingor. Böööö, kanske skulle skaffa peruk istället..


B-e-a-utiful

110315

Jag har geografi och jag bryr mig ingenting. Förstår inte hur ämnet kan finnas i skolan eftersom jag ger fan i varför vi har haft istider. SERIÖST............ Att vi har en lärare med dyslexi gör inte saken bättre. Seriöst detta är så jävla tråkigt!!


Seriöööööööst

110303

Sorry för kass uppdatering!! Mitt liv är inte så roligt så jag har ingenting att skriva. Solly.

Jag är sjuk och hostar värre än en nötallergiker som precis ätit en hel påse nötter. Frågan är om den personen andas överhuvudtaget. Jaja, ni förstår att jag hostar som en jude under de första sekunderna i duscharna som egentligen inte var duschar, tji fick dom!
Det suger att hosta. Det gör ont i halsen efteråt och känns enda ner i magen. Det gör ont att prata med. Men en sak är himla bra med att hosta. Magmuskler! Om min hosta håller i sig blir det nog rediga magrutor i sinom tid. Score.



RSS 2.0