13.22

Sitter och äter frukost med min bror från samma mor. Hoppas vi.
Kaffe, smoothie och digestive är det som gäller. Men nu sitter vi med varsin dator och turas om att välja låt att lyssna på. Är det inte fint? För ett par år sedan bråkade vi om vem som fick sitta fram och nu umgås vi utan att slåss. Det är la härligt! Jakob är på jobbet. Så ni vet, alla 2 läsare.

OBS, det är inte en effekt på denna bild. Vi ser ut såhär.


110223

De roligaste Youtube-klippen just nu. Vissa riktigt gamla, vissa lite nyare.


















Denna vet jag inte om jag tycker är rolig eller hemsk. Jag mår dåligt när jag skrattar åt honom. Poor child. Men fan så kul.

18.50

Dagens låt!

18.42

Kommit tillbaka efter en god bloggfika med mina trogna läsare Sarah och Elina.
De ställde frågor och här är en länk till deras blogg ---> www.iminahögstadrömmar.se.

Nej, det var ingen bloggfika. Det var en hederlig jävla fika. Chokladboll och kaffe. Det enda jag ätit idag är chokladbollar/chokladbolledeg. Äger. Inte. Sjukt ont i magen. Så nu håller jag på att tina ryggbiff. Ryggbiff.. Det ordet är skönt.


Min hemmagjorda deg.

13.39

I've been having some strange dreams lately..

Nu för andra natten i rad drömmer jag att jag blir rånad när jag jobbar. Sedan återkommer paniken båda gångerna, jag glömmer numret till 112. Jag tänker två ögon, en näsa och en mun = 211 och ringer då det. Men då tutar det och någon säger att numret ej är i bruk. Sedan tänker jag att jag kan ringa 911 men då tutar det igen och någon säger på engelska att numret ej är i bruk. Paniiik!

Om jag drömmer den drömmen denna natt med kommer jag bli rädd.
Jag har kollat på olika drömtydningssidor men ingen har vad rån betyder. Tänk om jag är den enda... Kanske ett tecken från Gud? Allah? Eller kanske Walt Disneys döda ande? Något är det, det känner jag. Men det återstår att se.



110222

Tjo alla guzzar.
Nu har Jakob åkt till jobbet och jag sitter här i min ensamhet. Marcus kommer snart och ska äta chokladbollar med mig. Asgott. Jag är sjukt svettig fast jag bara sitter. Normalt? Klart det inte är. Jag äger för mycket för att vara normal.

Till frullebulle blev det en Chailatte som är äckligt gott. Dock påminner den mig om jul, så det blev lite konfust där.. Vi drack i snitt 5 chailattar om dagen i Madrid med utbytesstudenterna så jag mår lite illa varje gång jag dricker en. Fast på ett bra sätt. Kanske därför jag svettas? Jaja, det skjuter vi åt sidan.

Nu får ni se hur jag gör en snabb och god chailattis.


Först tar man 5 skedar sånt här.

Sen värmer man mjölk.

Sedan skummar man den.

FÄRDIG!

110219

Jag och Jakob sitter och kollar på Gaygalan. Det äger.




17.23

Dagens låt!!
Sjukt grym svensk (!) kille som äger Lady Gaga. Sweet.

110216

Jag känner doften av sportlov. Underbart.

Sitter med en bautakopp kaffe i min hand och engelskaboken i den andra.
Härligt. Nu ska det pluggas inför provet imorgon!

Tjo Tanten

Foto Johan Emanuelsson

21.50

Är riktigt trött och måste ha kaffe.. Orkar inte plugga mer, men jag måste!! Måste, måste, måste. Det finns så många måsten i mitt liv att jag inte vet in eller ut längre. Men såhär blir det i typ 10 år till, en vardag full av måsten.
Snart kommer Jakob hem och då ska han förhöra mig på allt jag har tills imorgon. Sen kan han nog få en köss eller två. Eller kanske tre!!

Imorgon blir det myskväll med mina underbara råttor hos papii. Pizza, skitsnack och sleepover står på schemat. Det ska bli så skönt. För de är faktiskt sköna. På ett skönt sätt.

Nu måste jag dra en kaff annars kommer jag somna och då ser jag ut såhär:


18.51

Okej. Detta är inte snällt. Detta är inte hälsosamt. Ser ni hur äckligt jävla assöta dessa hundar är? De kallas tekoppsvalpar vilket inte gör saken bättre. Först trodde jag de var dockor, men ack så fel. Underbara luddbollar som kan bli dina för minst 25 000 kronor valpen. Gött om man har lite över från studiebidraget.......







Om du vill att ditt hjärta ska smälta finns det fler bilder på http://www.cuteteacuppuppies.com/ .

110210

Nu börjar jag tagga till klassfesten på Lördag!
Synd att den krockade med Elinas vinkväll, men life's a bitch. Inte Elina då.. Utan livet.

Musik är nog den enda som kan få mig i rätt sinnesstämning inför en fest eller liknande. När man i sina bästa år var verksam inom lagidrott var det det enda sättet för mig att tagga till. Musik, vem älskar inte musik? Jag har endast under mina 18,5 år i detta liv träffat en människa som inte gillar musik. Det hör till saken att hon är världens kanske elakaste människa, man drar parallellerna! Jag tror musik kan heala en och få en att glömma. Jag har olika spellistor för varje tillfälle i mitt liv. "Plugga matte", "Plugga engelska" (jag vet.. mycket plugg), "Migränlistan" och massa fler. Frågan är varför jag lyssnar på musik när jag har migrän? Jo, för att jag mår bättre av det! När jag är ledsen lyssnar jag på musik, när jag är glad och förr när jag sov. Men det får jag inte längre... Mycket bättre att somna till Jakobs snarkningar! Heehh..

Spanskmusik gör mig glad! Både för att jag fattar vad de säger vilket känns ascoolt plus att det är gött dunk. Haha, gött dunk. Härligt. Det är en sak jag saknar med Spanien, att kunna gå ut och dansa till grymt bra musik. I Falkenberg dansar ingen, alla bara hoppar runt.. Eller Jakob dansar, men det är hemma. Naken. Did I say too much?

Logga in på Spotify, sätt på Knockout med Lil' Wayne och Nicki Minaj. Knäpp en öl/cider/vodka/hembränt/t-röd och ta in peppet.

Här är en bild på Elin som togs på förra klassfesten!

23.20

Det går skrikandes studenter utanför mitt fönster.
Inte så att jag är avundsjuk, att gå om ett år äger. Men det är störande att inte kunna få sova när man har skola imorgon. Känner att de liksom våldtar mitt psyke vilket jag inte tycker om. De skriker "Vem vill gå i tvåan nu, ingen ingen". Men vi kanske vill det!! Vi kanske vill ha ett år extra att fundera ut vad vi ska göra med våra liv!! Vi kanske älskar skolan!! Vilka är ni att döma oss.. Med ni mot oss mentaliteten kommer världen ingenstans...


21.02

Dagens låt!
Se på "Easy A" och jag garanterar att ni får denna på huvudet. Sjungt konstant sedan i förrgår..

110209

Jag vill bara spola fram till hösten 2012 då jag ska börja plugga "på riktigt". 5,5 år av ämnen man faktiskt är intresserad av. Har suttit och kollat upp antagningspoäng och antalet sökande, blir hur sugen som helst. Det pirrar lite i magen faktiskt. Är detta normalt?
Tillbaka till plugget.


19.57

Fööörlåååt om jag spammar men jag måste verkligen bara säga en sak...

Jag är så kär i dig!!

19.41

Dagens låt!

110208

13 månader med Jakob idag! Det ska bli många, många fler kan jag säg. Om jag får bestämma. Och det får jag för det är min blogg!

Jag är grymt hungrig men orkar inte göra mat... Måste egentligen plugga svenska, men jag bryr mig förvånansvärt lite om Odysseus och hur verben i Iliaden skiljer sig från verben i någon annan svinlång bok som skrevs för typ en driljon år sedan. Istället för att kolla på det, kollar jag på TV och skriver här. Much more awesome.

Nu är det reklam. Reklam egentligen.. Det är riktigt tråkigt. Man är inne i en bra film, det är reklam cirka 15 gånger. Man kollar på en serie, det är reklam 3 gånger. Inte roligt! Fast ibland är det jobbigt om det inte kommer reklam. Jag menar då om man ser på Svt 1 t ex. Man blir kissnödig, ingen paus. Man vill borsta tänderna, ingen paus. Då är reklam bra! Men om man inte har någonting att göra mer än att se på programmet så är det inte bra. Det beror på tillfället.
När jag var liten tyckte jag vissa reklamer var pinsamma. Man satt och kolla på TV med mamma eller pappa och en bind- eller tampongreklam kom.. Herregud. Det värsta man visste. Eller om man satt med mormor och morfar. Tomatface x 100. Varför tyckte man det var pinsamt med mens? Det är inte världens mysigaste sak men pinsamt är det inte. Eller jo.. Om man någon gång bryter mot den gyllene regeln och har på sig vita byxor och man blöder genom skulle jag nog tyckt det var pinsamt. Även om jag varit med mamma eller pappa. Jaja, mens är bra. Annars skulle man vara gravid, vilket inte varit passande.

Lika konstigt tänkande idag, men det är sån jag är. Ger er en inblick i min hjärna. Usch, hemsk bild jag fick framför mig...

110207

Det är riktigt svårt att vara en aktiv bloggare. Ursäkter till Kissie och gänget.. Haha, och gänget. Oliver och gänget är en bra film. Disney har gjort några höjdare ändå. Jag såg en höjdare precis, nu när man ändå är på det, "Easy A". Hon som spelar Olive är grymt rolig, hennes röst är som fågelsång i mina öron. Fast ofta fågelsång i mina öron är skönt? Tycker mer det är ett orosmoment, får nästan lite ont i magen. Varför? Jo för det finns en bajsrisk.
Lämnar det.

Jahaa, några fler tankar idag.... Hur roligt det är med vänner som har olika etniciteter. Jag menar, hur sjukt jävla askul ser det inte ut när min kära vän Amina, the crazy somal, springer efter mig genom skolan, ser helt mongolid ut och låtsas jaga mig? Sedan har vi Natta-Polen. Ja, good times. Vi snackar alla fördomar mot Polen och deras befolkning, fattar ni hur många det finns? Det viktiga som måste poängteras är att de är med på det och tycker det är underhållande. Inte så att de blir ledsna. Tror jag...

Nej men seriöst, alla människor är lika mycket värda. Jag tycker inte det spelar någon roll vilket land man kommer ifrån eller vilken färg man har på hyn. Ser nästan det som en hårfärg... Jag menar, dagens ungdomar håller på med kärringgrillen hela tiden ändå.

En annan sak (jag vill verkligen inte plugga så det är därför jag ordbajsar, eller rättare sagt ordräserbajsar) är att latin är ganska kul. Idag när Elin läste upp en text, sa hon både fuck och bajs. I samma mening! Sånt man lever för... Sånt man lever för.

Jahaa, så att säga. Skulle ringt farfar idag men ringer imorgon. Farfar är en man av kaliber. Han har sina grejer för sig. Först öppna en affär där de sålde drapperier av koben (alltså en kos ben, Rosas ben typ, inte en kobent människan ben) och sen dejta en tysk kärring som måste varit Hitlers okända dotter. Hon älskade banan med senap.. Det gjorde säkert han med.

Vilken salig blandning det blev idag! Härligt. Eller? Jadå. Nu ska jag.. Eehm..Vem fan bryr sig om vad jag ska göra. Later hombre.

Skolmaten äger.

110202

Brb, going to the moon.

10.07

Dagens låt!

110201

Jag drömde om choklad i natt. Damn va jag är sugen!!!
Jaja, nu sitter jag på geografilektionen och försöker se intresserad ut. Det är inte ett bra ämne eftersom det inte riktigt känns kul. Men vad är kul här i livet? Haha, jättepessi. Men men. Vi hade precis handboll, det är väldigt skoj iaf! Sedan blir det lunch, mumsss.. Kebabgryta med massa sallad känns riktigt bra faktiskt.

Idag blir det städning hos mormor och senare Afrika-kväll med henne och morfar så Jakob kan visa hans bilder från Sydafrika. Family-times! Heh.

Nej nu får jag ta och lyssna... Smell you later.