21.36

Nunc sum hoc! Eller.. Haha, inte världsbäst på latin kanske.

Men oj vilket misstag jag gjorde idag när vi solade på Klittebadet (I know, hilarious)! Jag tänkte att det var sunkigt att ligga där med rumpan bar så att säga så jag hade helt enkelt på mig trosorna när jag solade. Tänkte inte mer på det och la mig i grillen i 25 min. När jag kom ut drog jag ner trosorna för att se "resultatet" och jag fick en chock! Jag hade fan solat med SPETStrosor! Fattar ni att min röv ser ut som en leopard? Men.. kanske är lite sexigt ändå...

2011-01-31 @ 21:45:28 Permalink Daily bases Kommentarer (0) Trackbacks ()


12.33

Dagens låt
2011-01-31 @ 12:34:44 Permalink Daily bases Kommentarer (0) Trackbacks ()


110131

Nu sitter jag i skolan och har espandrillos.... Spanska alltså. Vi ska till Barcelona som sagt så vi sitter och söker information om transfer och dylikt. Lägenheten är feeet.
Vi ska även skriva ett brev till en spansk tonåring vars skola vi ska besöka. SWEET. Jag som har så himla bra erfarenhet av dem <3<3<3<33

Jaja, här är ett av sovrummen. Säg till om det inte äger.
<
2011-01-31 @ 08:35:34 Permalink Daily bases Kommentarer (1) Trackbacks ()


110130

Oj oj oj vilken helg!
Jag har inte hunnit skriva ett skit pga jobb och sömn. Men imorgon är jag på det igen!!

Jag älskar Jaaaaaaaaaaatopp

2011-01-30 @ 17:53:27 Permalink Daily bases Kommentarer (0) Trackbacks ()


20.18

Sitter och kollar information om både New York och Barcelona eftersom jag ska till N.Y i juni och Barcelona i april.
Jag var inne på en sida där det stod om hur kollektivtrafiken var i den sistnämnda staden och jag fick en smärre chock. Om man åker metron utan att ha biljett kan man få böta 6000 EURO! Fattar ni hur mycket cash det är?! 53 000 :- kan man få betala för man har hoppat förbi spärrarna... Shit, plankar man där blir man ju pank.


2011-01-27 @ 20:28:37 Permalink Daily bases Kommentarer (0) Trackbacks ()


18.56

Dagens låt!

110127

Denna dag alltså..
Började med engelska halv 10. Sedan hade jag egentligen ingen lektion men eftersom jag har matteprov imorgon gick jag på en mattelektion. Kände dock att jag inte fick ut tillräckligt av den lektionen = jag, Sarah och Maja drog till Falkmanska (som för övrigt blivit grymt bra!!) och satt där tills kvart i sex. Har gjort hur mycket som helst och det känns bra! Eller, bra vet jag inte. Bättre.. Ska plugga liiite till ikväll och en timma imorgon så ska jag försöka att kamma in ett VG på provet. Kalla mig korkad, men MVG går inte att få i denna kurs. Assvår.

Anyhoo, nu äter jag kvällsmat. Det är gott. Sedan ska jag läsa genom Språkkunskapsläxan tills imorgon. Sen blir det såklart, TV. Vad skulle jag göra utan dig.. Korrespondenterna på 2:an halv åtta och efter det klockan nio är det Svensk Maffia på 4:an, kan man inte missa! Dock går det samtidigt som Jersey Shore på MTV.. Men man kan zappa. Som ni hör är jag ett riktigt TV-freak. Älskar TV. TV får mig att må bra. Men TV kan jag vara mig själv. Åh, kära TV. Jakob om någon vet hur mycket jag älskar TV, men jag kommer alltid älska honom mer! Eller.... SKÄMT.

Du kommer alltid äga TV'n honeypie.



19.33




Legen... wait for it... and I hope you're not lactose intolerant because the second half of that word is DAIRY!

17.27

Nu sitter jag här efter skolan med en smoothie. Pretty good om jag får säga det själv. Hallon och blåbär med en touch av citron. BLIR FULL MED ENERGI! Eller..

Jag är sjuk, i näsan. Eller okej, förkyld heter det nog. Jag snyter mig stup i kvarten ---> får supermegabajs nara på läpparna ---> jag kan inte le. Inte för att jag gjort det mycket idag. Onsdagar är så grymt tråkiga dagar! Mittimellan allting liksom. Skulle egentligen träna idag, men Maja kunde inte. Så det blir matte. Denna matte. Den jag ligger och vrider mig för när jag ska sova, den jag får panik på och den jag inte fattar. Ska gå in på www.matteboken.se efter detta inlägg och få förklarat för mig hur det ligger till...

Nu blir det som sagt matte och lite latin. Kan säga att jag längtar ganska mycket till min nästa sovmorgon den 6 februari.. Och ja, jag räknar ner!!

Avslutar med en bild som beskriver hur min dag varit.

110126

Dagens låt:


Don't mind the (bollocks) vid!

Första inlägget!

Efter pill med min underbart estetiska header är det dags att skriva det första inlägget. Det blir inte långt för jag är trött och vill pussa på min pojkvän innan vi somnar.

Denna blogg ska användas som substitut för Facebook, för jag känner att det är lite 2010 med det. Här kan jag skriva av mig, det är värt!


Godnatt önskar myskoparet på Södergatan!